Skip to content

Gå aldrig lip af salg igen med automatiserede indkøbs-anbefalinger.

Optimer dine lagerbeholdningsniveauer med cutting-edge forecasting.

Get demand planning superpowers.

Hakio øger indtjeningspotentialet for e-handlere.

Paustian logo
Ditur logo
Homerunner
Nordgreen logo
Skagen clothing logo
Zizzi logo
Coolrunner logo

I Nordgreen kører vi hele vores inventory planning gennem Hakio-platformen. Dette har hjulpet med at reducere vores lagerbeholdningsniveauer betydeligt og har givet en bedre struktur til vores interne processer.

Pascar Sivam, CEO for Nordgreen

Undgå tabt indtjening

Få notifikation inden du løber tør for varelager for at øge din produkttilgængelighed. Forbedr dit kundeserviceniveau og få mere tilfredse kunder.

Avoid losing sales
Be right, buy less

Køb det rigtige ind, køb mindre ind

Med bedre forecasts og optimale indkøbsforslag kan du sikre, at du kun køber det, du har brug for. Dette vil give dig mulighed for at binde mindre kapital i din lagerbeholdning.

Frigør din tid

Brug tid på forretningen, ikke på at indsamle data. Vi integrerer problemfrit med dine systemer og tager os af al datakonsolidering og -behandling. Din tid er vigtig, få den tilbage!

Free up your time

Vi integrerer med

economic
Shopify
Traede
Magento

Ofte stillede spørgsmål

Hakio henvender sig til e-handelsvirksomheder, der sælger fysiske produkter online og ønsker at forbedre deres lagerstyring ved at have de rigtige produkter på lager til enhver tid.

Vi er i øjeblikket i beta-fase, hvilket betyder, at vi samarbejder tæt med vores eksisterende kunder for at udvikle de mest optimale funktioner. Kontakt os venligst, hvis du ønsker at arbejde sammen med os om at skabe en førende platform inden for demand planning.

Slet ikke. Hos Hakio har vi designet platformen med brugervenlighed i fokus.

Når du importerer dine data til Hakio, vil du nemt kunne se vigtige oplysninger om din lagerstatus, salg og prognoser. Du kan ligeledes nemt gruppere dine produkter, oprette indkøbsordrer og udføre mange andre opgaver for at strømline din lagerstyringsproces.

Vi er overbeviste om, at du vil finde Hakio både brugervenligt og kraftfuldt som værktøj til demand planning.

Hakio er udviklet til at fungere med forskellige tech stacks, og vi tilbyder flere muligheder for integration. Vi har flere klargjorte integrationer, herunder populære platforme som Shopify, Magento, Selvéo, Pakman og Link Logistics. Hvis du bruger en af disse platforme, kan du nemt tilslutte dine konti og begynde at administrere dit lager og ordrer fra Hakio-platformen.

Hvis din tech stack ikke er på vores liste over klargjorte integrationer, så fortvivl ikke! Vi tilbyder en offentlig API, som du kan bruge til at bygge en brugerdefineret integration med dit system. Vores API er veldokumenteret og nemt at bruge, så du kan komme hurtigt i gang. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til integrationen, står vores supportteam altid klar til at hjælpe dig.

De forskellige planer indeholder et fast antal licenser. Scale inkluderer et ubegrænset antal brugere.

Vi accepterer Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Apple Pay og Google Pay til betaling af dit abonnement.

Absolut! Vi tilbyder en række supportmuligheder for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af Hakio. Når du først begynder at bruge vores platform, vil du modtage en 2-timers onboarding-workshop med en af vores eksperter i support. Under denne workshop vil vi guide dig gennem grundlæggende anvendelse af Hakio, besvare eventuelle spørgsmål og hjælpe dig med at opnå succes.

Efter onboarding vil du fortsat have adgang til vores supportteam via telefon, e-mail og chat. Vores supportteam består af eksperter, der brænder for at hjælpe vores kunder med at opnå succes, så du kan være sikker på, at du er i gode hænder. Uanset om du støder på et problem med platformen eller har et spørgsmål om, hvordan du bruger en bestemt funktion, er vi her for at hjælpe dig.

Få demand planning superkræfter

Opnå det optimale lagerniveau med state-of-the-art forecasting.